Verzekeringen Windows Phone verzekering afsluiten


De Microsoft Lumia, beter bekend als de Windows Phone kun je verzekeren schade. Ten eerste is het belangrijk om de Windows Phone te verzekeren tegen diefstal, aangezien deze smartphone een gewild object is bij dieven en soms overvallers. Wanneer je de telefoon hiervoor verzekerd hebt, kun je in het geval van diefstal een nieuwe smartphone aanschaffen, of een groot deel van het bedrag terugkrijgen. Een verzekering klinkt misschien duur, maar de meeste mensen vinden het uiteindelijke bedrag erg meevallen.

Voor wat ben je verzekerd?

Naast het verzekeren tegen diefstal, is de Windows Phone ook vaak verzekerd tegen vallen en stoten, en waterschade. Soms wordt vermissing ook gedekt bij een Windows Phone verzekering.

Vergelijken van verzekeringen

Wanneer je een verzekering afsluit, is het verstandig om meerdere opties naast elkaar te leggen. Wanneer je dit doet zul je opmerken dat de voorwaarden van de verschillende verzekeringen enorm kunnen verschillen. Houdt rekening met een eigen risico, of wat er uitgekeerd wordt bij schade. Wanneer je van te voren alles goed in kaart brengt, weet je exact waar je aan toe bent, mocht er schade ontstaan aan je telefoon. Laat je niet alleen leiden door het maandbedrag, maar veel meer door de voorwaarden van de verzekering voor een Windows Phone.