Verzekeringen iPhone verzekering afsluiten


De iPhone is de smartphone van Apple. De iPhone is bij veel mensen bekend en gewild. Een prachtige telefoon, die echter ook behoorlijk aan de prijs is. Hierdoor is het verzekeren van je iPhone een verstandige keuze. Door het verzekeren van je toestel, voorkom je dat je eventuele schade zelf moet betalen.

Kijk naar het totaalplaatje bij het afsluiten van een verzekering

Bij ons kunt u bij verschillende verzekeringsmaatschappijen terecht voor het verzekeren van je iPhone. Hierdoor ben je verzekerd van de beste prijzen en mogelijkheden. Wanneer je een verzekering afsluit is het belangrijk om je keuze niet te baseren op de laagste maandprijs. Kijk goed naar de voorwaarden wat er gedekt is bij de verschillende verzekeringen. Bij de ene verzekering zal valschade wel meegenomen zijn in de dekking, terwijl valschade bij een andere verzekering niet of op een minimale manier is gedekt. Hierdoor kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. Baseer je keuze op het totaalplaatje, het maandbedrag, de dekkingsvoorwaarden en bijvoorbeeld het eigen risico.

Wat is een eigenrisico?

Wanneer een verzekeringsmaatschappij een eigen risico hanteert, betekent dit dat je per schadegeval zelf het eigen risico moet betalen. Wanneer je dan schade hebt aan de iPhone wat gerepareerd wordt voor €90, en het eigen risico bedraagt €50, dan zal de verzekering €40 aan jou uitkeren. Bij het kiezen voor een eigen risico, is het maandbedrag automatisch lager. Totdat je schade hebt aan je iPhone. Neem de hoogte van het eigen risico dus mee in je keuze voor de verzekering.

Via deze website kun je de voorwaarden van verschillende verzekeringen voor je iPhone bekijken en zo een keuze maken uit de mogelijkheden. Het wordt vaak gedacht dat het verzekeren van een iPhone erg duur is, maar het maandbedrag is lager dan je denkt. Laat je verrassen.