Verzekeringen Google Nexus verzekering afsluiten


Een Google Nexus smartphone is een telefoon welke geproduceerd is door Google. Het maakt gebruik van het Android-besturingssysteem. De toestellen van Google Nexus zijn prachtig, de verschillende modellen hebben allemaal andere eigenschappen en in verschillende maten. Wanneer je de Google Nexus verzekert, ben jij er zeker van dat je niet zonder telefoon komt te zitten.

Uitbreiden van je basisverzekering

De basisverzekering voor een Google Nexus dekt meestal schade door vallen of stoten. Dit is een minimale basis, maar er bestaat zeker de mogelijkheid om de basisverzekering uit te breiden. Bij coveryou kun je kiezen voor een basisverzekering, een all-riskverzekering of je kunt de verzekering zelf samenstellen. Het zelf samenstellen is een mooie optie als je het niet nodig vindt om bijvoorbeeld een leentoestel te krijgen en je hier geen vast maandbedrag voor wilt betalen.

Let goed op de voorwaardes

Let goed op of er geen eigen risico in de voorwaarden wordt genoemd. Hierdoor kan je opeens verrast worden bij een declaratie van schade of diefstal. Vaak zijn de verzekeringen waarbij een eigen risico geldt, goedkoper. Maar wanneer je het eigen risico dan moet betalen, is het voordeel verdwenen. Laat je niet verrassen door het eigen risico, maar laat het een eigen keuze zijn.

Het verzekeren van een Google Nexus smartphone is aan te raden. Door de verschillende mogelijkheden is er altijd een verzekering te vinden die bij jou past. Bedenk van te voren welke eisen jij stelt aan een verzekering en ga daarmee op zoek. Leg alle verzekeringen naast elkaar en maak zo de beste keuze, die aan jou eisen voldoet. Door het afsluiten van een smartphoneverzekering voor je Google Nexus voorkom je vervelende verrassingen bij schade of diefstal.