Verzekeringen BlackBerry verzekering afsluiten


Een BlackBerry is een gewilde smartphone, hierdoor is een Blackberry gevoelig voor diefstal. Het verzekeren van een BlackBerry is dan ook een verstandige keuze. Wanneer je kiest voor een goede verzekering, met goede voorwaarden, ben jij verzekert van hulp en een schadevergoeding bij diefstal.

Welke schade wel of niet gedekt

Elke verzekering verzekert wat anders, en betaalt op verschillende manieren uit bij schade of diefstal. Let hier goed op bij het afsluiten van een verzekering. Laat je goed informeren over welke schade wel of niet gedekt is, dit verschilt per verzekeringsmaatschappij. Ook de hoogte van het eigen risico zal verschillen per verzekering. Wanneer je jezelf hiervan bewust bent, en hiervan op de hoogte bent, kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. De hoogte van het maandbedrag zal niet leidend moeten zijn in het maken van je keuze voor een verzekering. Wanneer je het totaalbeeld voor ogen hebt, de maandelijkse kosten, de voorwaarden en het eigen risico, kun je een verstandige keuze maken.

Voor wat ben je verzekerd?

BlackBerry verzekeringen dekken meestal wanneer de smartphone gestolen is. Maar de overige dekkingsvoorwaarden kunnen enorm verschillen. Wil je de telefoon ook verzekeren tegen waterschade, valschade of vermissing, dan betaal je per maand een hoger bedrag, dan wanneer je enkel tegen diefstal verzekerd wilt zijn. Er zijn ook verzekeringen die tot een maximaal bedrag uitkeren. Dit kan betekenen dat je alsnog zelf een behoorlijk bedrag zelf moet bijbetalen om een nieuwe BlackBerry aan te schaffen. Let hierop bij het afsluiten van de verzekering.

Het vergelijken van de verschillende verzekeringen is een tijdrovend klusje, maar wanneer je een goede vergelijking maakt kun jij de verzekering afsluiten die je wilt. Hierdoor ben jij degene die beslist waar je BlackBerry tegen verzekerd is en hoef jij niet voor alle kosten op te draaien bij eventuele schade of diefstal.