Blog Wie betaalt de kosten voor reparatie van je smartphone?

Verleng de batterijduur van je smartphone

Posted by Admin on

Laad jij vaker dan een keer per dag je telefoon op? Lees dan verder, want vandaag geven wij tips om de batterijduur van je smartphone te verlengen. Het is niet zo gek dat we meerdere keren per dag de batterij moeten opladen. Een paar geleden gebruikte je jouw telefoon om te bellen en berichten te sturen. Tegenwoordig volgen we cursussen via de smartphone, bekijken we onze favoriete Netflix series erop en plaatsen we vlogs op Youtube. Je smartphone wordt dus intensief gebruikt.

Tip 1 Vliegtuigmodus smartphone

Om te zorgen dat je telefoon niet de hele dag allerlei gegevens bijwerkt, is het handig om de vliegtuigmodus aan te zetten. Bijvoorbeeld als je aan het werkt bent. Stel dan ook direct in dat je apps niet continu worden bijgewerkt, je mail maar 1 keer per dag wordt opgehaald en dat je jouw gps locatie niet telkens wilt laten zien aan apps. Scheelt je zo 20% batterij vermogen.

Tip 2 Energie bespaarmodus

Zet die energie bespaarmodus op je telefoon aan. Die zit er niet voor niets op! In tegenstelling tot de vliegtuig modus ben je bij deze modus wel bereikbaar. Handig! En als we toch bezig zijn met tips weggeven, je kan instellen dat je wilt dat je scherm sneller wordt afgesloten. Wanneer je jouw scherm bijvoorbeeld 5 minuten lang openhoudt, is dit makkelijk aan te passen naar 1 minuut. En bespaar je weer op de batterijduur.

Bijladen kan op zich geen kwaad voor je telefoon. Dus verlengen van de batterijduur kan makkelijk worden gedaan door een power bank mee te nemen. Of een oplader. Maar zorg er dan wel voor dat je jouw telefoon niet per ongeluk laat vallen. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje, maar heeft grote gevolgen voor je smartphone. Wist je dat je jezelf tegen deze schade kan verzekeren met een smartphone verzekering? Er zijn verzekeringen voor je iPhone, Samsung, Huawei, etc. Sluit vandaag nog online een telefoon verzekering af.