Blog Nieuwe smartphone wel of geen telefoon verzekering afsluiten

Nieuwe smartphone wel of geen telefoon verzekering afsluiten

Posted by Admin on
Nieuwe smartphone wel of geen telefoon verzekering afsluiten

Als je net een nieuwe smartphone hebt gekocht, dan ben je er natuurlijk enorm zuinig op. Dat moment van euforie als je de allernieuwste iPhone, Samsung of wat je dan ook hebt uitgekozen, uit het doosje haalt. Zo fijn zo’n nieuw toestel- het voelt als een nieuw begin. De gedachte dat 'ie valt en, op wat voor manier dan ook, schade oploopt is niet bepaald goed voor je bloeddruk.

Feit is dat wel dat je smartphone een gebruiksvoorwerp is en je kunt je toestel moeilijk overal mee naartoe nemen in het doosje. Maar wat nu als er schade ontstaat aan je splinternieuwe toestel? Geen paniek, jouw bloeddruk blijft constant als je jouw toestel hebt verzekerd bij Klikzeker! Sluit een polis af (dit kan tot 6 maanden na aankoop van je toestel) tegen val- en stootschade zodat jij je niet druk hoeft te maken als je telefoon een keer op de grond mietert of waterschade oploopt. Zo’n ongelukje kan natuurlijk een keer goed gaan, maar in de meeste gevallen is val- of stootschade niet heel bevorderlijk voor het functioneren van je toestel. Ook als je de telefoon een keer onverhoopt in je broekzak laat zitten, terwijl je met héle andere dingen bezig bent is er niks loos, want waterschade is ook gedekt bij Klikzeker. Wat er ook voorvalt: neem het zekere voor het onzekere en meld je toestel, binnen 7 dagen na aanschaf, aan bij Klikzeker.nl.

Klikzeker is aangesloten bij toonaangevende verzekeringsmaatschappij Allianz dus je bent je niet alleen zeker zijn van een gedegen naam achter je polis, maar ook van wereldwijde dekking, snelle reparatie in geval van schade aan je toestel en een vlotte Klantenservice waar je geen nummertje bent. En het mooiste? Het hele schadeproces wordt online geregeld. Anno 2016 zit toch niemand meer te wachten op bergen met moeilijke administratie? Precies onze gedachte. Iets waar we zelf geen zin in hebben, doen we onze klanten ook niet aan – er zijn immers leukere zaken in het leven dan je druk te maken om papierwerk. Je wilt je toestel gewoon snel en goed verzekeren zodat niet je hele dag verpest is zodra het ding iets overkomt. Als je de polisvoorwaarden -te vinden op www.klikzeker.nl- goed doorleest kom je, in geval van schade, niet voor verrassingen te staan en wil je er helemaal zeker van zijn dat jouw nieuwste lieveling beschermd is tegen alle mogelijke narigheid– dan vink je de optie 'diefstaldekking' aan tijdens de registratie. Onze enige voorwaarde is dat je altijd op je toestel let. Met andere woorden: dat je smartphone altijd binnen handbereik is of er oogcontact is. Mocht je toestel dan gestolen worden, krijg je een bedrag van ons teruggestort voor de aanschaf van een nieuw exemplaar.

Geldt er bij Klikzeker dan ook een eigen risico? Jazeker, voor niets gaat tenslotte de zon op. Daarentegen ga je niet voor honderden euro's het schip in voor de aanschaf van een nieuw display of dergelijke schade. Onze polis is voordelig en doordat je deze in één keer voldoet voel je ook geen maandelijkse pijn in je knip- wel zo prettig. Zodra de polis betaald is, is je toestel verzekerd en krijg je meteen je certificaat en onze polisvoorwaarden per e-mail toegestuurd. Treedt er schade op, dan meld je deze op klikzeker.nl, geef je onze Klantenservice alle informatie door en pakken wij de rest op.

Omdat de door ons geselecteerde reparatiecentra niet bij u om de hoek zitten, betalen wij je verzending van je toestel en mocht de reparatie langer duren, dan houdt onze Klantenservice je op de hoogte van het reilen en zeilen. Klinkt dit alles aannemelijk en voel je wel wat voor een smartphoneverzekering van Klikzeker? Zoek ons dan op- www.klikzeker.nl - en meld je toestel direct aan. Ons registratieproces is makkelijk en snel. Let er wel even op dat je jouw smartphone binnen 7 dagen na aanschaf registreert, anders is je toestel de eerste 6 weken niet verzekerd en daar wordt niemand gelukkig van. Voordat onze reparateur aan de slag gaat, voldoe je overigens het eigen risico en daarmee is het schluss met additionele kosten.

Dat is Klikzeker- eenvoudig online verzekeren!