Blog Hoe kies je een smartphoneverzekering?

Hoe kies je een smartphoneverzekering?

Posted by Admin on

De keuze is reuze! Dan hebben we het natuurlijk over smartphoneverzekeringen. Tegenwoordig is het geen overbodige luxe meer om er een af te sluiten. Met een telefoon van honderden euro’s zit je niet te wachten op reparatiekosten die net zo hoog oplopen. Maar hoe kies je nu een geschikte verzekering? Welke smartphoneverzekering past het beste bij mij?

Bepaal de dekking

It’s all about you! Kijk even reëel naar de dingen waarvoor jij jouw pareltje wil verzekeren. Het kan zo uitgebreid als je maar wil. Wij raden dat dan ook te doen als je van jezelf een beetje lomp bent... Verzekeraars bieden vaak verschillende pakketten. Zoek dus een pakket dat bij jou past. Wie weet is een standaard dekking genoeg, maar soms heb je voor zaken een aanvullende verzekering nodig.

Meest voorkomende dekkingen in een basisverzekering:

  • Diefstal (als er braakschade is);
  • schade aangebracht door anderen;
  • ongewenste activiteiten die anderen met jouw telefoon ondernemen;
  • waterschade (in beperkte mate).

Kosten telefoonverzekering

Wat mag het dan wel niet kosten? Ook daar ben je eigen baas over. Voor ieder budget zijn er verzekeringen beschikbaar. Over het algemeen geldt wel: hoe beter en uitgebreider de dekking, hoe hoger de maandelijkse kosten. Misschien op het eerste oog niet aantrekkelijk, maar wel als je bedenkt hoe hoog de reparatiekosten kunnen oplopen.

De keuze voor een smartphoneverzekering hangt ook af van de smartphone die je gebruikt. Op onze website vind je verzekeringen voor o.a. iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony en Google Nexus.

Kortom: kies een dekking, stel voor jezelf een maximumprijs en check welke verzekeringen er zijn voor jouw smartphone. Sluit er via onze website vandaag nog eentje online af!