Blog Wie betaalt de kosten voor reparatie van je smartphone?

Geen schermrand meer om je smartphone

Posted by Admin on

Ben jij al de trotse bezitter van een Samsung Galaxy 8? Dan begrijp je waarom een schermrand echt niet meer kan tegenwoordig. Ook producent LG is het hiermee eens en heeft ook onderzoek laten doen. Centrale vraag van het onderzoek is wat de motieven zijn van consumenten om voor een toestel met minimale schermraden te kiezen.

Fijn in gebruik

Waarom zou jij kiezen voor een smartphone voor zonder schermrand? Precies, omdat je dan veel meer op je scherm kan zien natuurlijk! Waar je jouw telefoon ook voor gebruikt, je ziet gewoon zoveel meer. Dus als je een Netflix serie kijkt, of een game speelt, door het grotere scherm ervaar je het simpelweg beter. Uit het onderzoek van LG bleek dat maar liefst 57% van de ondervraagden bij een volgend toestel een groter scherm wilt hebben. Ik wil dat ook graag! Wel blijft het gebruikersgemak bovenaan staan, wat betekent dat je de telefoon nog wel met 1 hand moet kunnen bedienen.

Irritaties

LG heeft ook gevraagd aan de groep respondenten waarom ze geen klein scherm maar willen hebben. Meest aangevoerde reden is dat foto’s niet op de volledige grootte bekeken kunnen worden. Het komt verder nog weleens voor dat je per ongeluk op iets tikt wat je niet wilt. Zo heb ik vaak dat ik op een reclame tik, terwijl ik denk dat ik die reclame juist sluit. Dit komt dan doordat het scherm te klein is. Ook gebeurt het nog weleens dat ik op een app druk, maar dan per ongeluk er naast druk. En daardoor open ik een verkeerde app. Het zijn kleine ongemakken, maar als het verholpen kan worden met een groter scherm ben ik blij.

Als je overstapt naar een telefoon met een groter scherm, vergeet je dan niet je nieuwe telefoon te verzekeren. Een telefoon verzekering sluit je eenvoudig online af. Kijk hier voor een iPhone verzekering, Samsung verzekering of een Google Nexus verzekering.