Blog De beste verzekering voor smartphone

De beste verzekering voor smartphone

Posted by Admin on

Je wil natuurlijk het beste van het beste voor het toestel dat niet meer van jou zijde wijkt. Het is niet meer voor te stellen dat je zonder een smartphone zou moeten leven, laat staan een week of een dag. Als jouw telefoon schade oploopt ben je hem soms best even kwijt voor reparatie, maar als je hem terug hebt is jouw baby weer zo goed als nieuw en ben jij gelukkig. Totdat je de rekening onder ogen krijgt.

Om deze reden is het slim om bij aanschaf een smartphoneverzekering af te sluiten. Je beschermt jezelf tegen die torenhoge kosten van reparaties. Maar welke verzekering is eigenlijk het beste?

Een goedkope smartphoneverzekering

Jouw telefoon zelf heeft waarschijnlijk al het nodige gekost. Dus op een hele dure verzekering zit je niet te wachten. Maar een telefoonverzekering hoeft helemaal niet duur te zijn! Vaak hoor je dat een verzekering voor je smartphone niet rendabel is, maar het tegendeel is waar. Een smartphoneverzekering heb je namelijk al vanaf €2,61 per maand.

Goedkoop is niet altijd duurkoop. Kijk dus voordat je een verzekering afsluit welke het beste bij jou past. De verzekering die voor jou het beste (en uiteindelijk dus het meest rendabel is), ligt vooral aan het soort smartphone die je hebt. Zo zijn er verschillende verzekeringen speciaal voor o.a. Samsung, iPhone, Sony en Huawei.

Waarop letten bij afsluiten telefoonverzekering?

Het is natuurlijk heel aantrekkelijk om een goedkope verzekering af te sluiten, maar voor iedereen is er een andere verzekering passend. Bij het zoeken van de perfecte verzekering voor jouw telefoon kan je op de volgende dingen letten:

  • Het merk van jouw smartphone
  • De prijs die je maandelijks betaalt
  • Welke dekking de verzekering biedt
  • Het eigen risico

Op onze website vind je verschillende verzekeringen en aanbieders zoals Klikzeker en CoverYou. Vergelijk het zelf en sluit vandaag nog gemakkelijk online de ideale telefoonverzekering af!